QM Installation Oy

Teollisuuden sähkö- ja automaatiotyöt osaavissa käsissä

Olemme erikoistuneet teollisuuden sähkö- ja automaatiotöihin vaativissa ympäristöissä ja hallitsemme räjähdysalttiiden alueiden (ATEX) vaatimukset.

Sijaitsemme Kotkan Hakamäen teollisuusalueella ja palvelemme asiakaitamme koko Kymenlaakson alueella sekä muualla Suomessa.

QM Installation Oy täydentää Kotekman konsernin palvelutarjontaa

Kotekman Оу on 24.4.2023 hankkinut koko QM lnstallation Oy:n osakekannan. Ostettu yhtiö siirtyy välittömästi osaksi Kotekman-konsernia. Kotekmanin toimitusjohtaja Miika Kananen toimii jatkossa myös QM Installation Oy:n toimitusjohtajana.

”Yrityskaupan tarkoituksena on laajentaa palvelutarjontaamme kattamaan myös teollisuuden sähkö- ja automaatioasennukset, sekä keskinäisellä yhteistyöllä laajentaa kaikkien yhtiöidemme asiakaskuntaa.
QM lnstallation Оу tulee jatkossakin toimimaan täysin omana yksikkönään palvellen omia asiakkuuksiaan, vaikkakin tiedossa on jo kesälle ja syksylle projekteja, joissa toimimme yhdessä.”  kertoo Miika Kananen kaupan tavoitteesta.

Kaupalla ei ole vaikutusta työsuhteisiin - QM lnstallation Оу:ssä on 48 työntekijää, jotka jatkavat kaikki vanhoina työntekijöinä yhtiön palveluksessa. Asiakkaita hoitavat jatkossakin tutut yhteyshenkilöt ja QM operatiivisena johtajana jatkaa Jorma Kaaro.

Nyt toteutettu yrityskauppa täydentää Kotekman-konsernin palveluita ja on jatkoa v.2020 tehdylle Kymenlaakson Hallipojat Oy:n ostolle.  Lisätietoja tarvittaessa antaa toimitusjohtaja Miika Kananen.

Palvelut

teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapito

teollisuuden sähkö- ja automaatioinvestoinnit

teollisuuskiinteistöjen valokuituhitsaukset

sähkönjakeluverkkojen keskijännitetyöt

sähköurakointia S1-oikeuksin


Asiakaskuntamme muodostuu teollisuusyrityksistä, tehtaista ja tuotantolaitoksista muun muassa paperi- ja kartonkiteollisuudessa, energiayhtiöistä ja voimalaitoksista, datakeskuksista ja satama-alueilla toimivista teollisuusyrityksistä. Pitkäjänteisen yhteistyön myötä tunnemme asiakkaidemme tuotantoprosessit ja osaamisemme vaativista teollisuusympäristöistä mahdollistaa laadukkaan ja sujuvan palvelun.

Suurenna klikkaamalla kuvaa

QM Installation numeroissa

50

Noin 50 teollisuuden ammattilaista

6.0

Liikevaihto 6.0 MEUR

2001

Kokemusta jo vuodesta 2001 lähtien

Logo QM Installation Oy

Talttatie 13
FI-48400 Kotka

Y-tunnus: 1704740-3

Verkkolaskut (ensisijainen)
Verkkolaskuosoite: 003717047403
Operaattori: OpenText
Välittäjän tunnus: 003708599126

Paperilaskut
QM Installation Oy
PL 67130
01051 LASKUT

Sähköpostilaskut
Sähköpostilla toimitettavat laskut osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Copyright © 2022- QM Installation Oy. All rights reserved.